Skotte gåtur ved Moesgård Strand

 
 

 
 

Søndag den 11. maj havde racerepræsentanten arrangeret en gåtur ved Moesgård Strand. Det var annonceret i sidste nr. af Terrier Nyt, så et stort kryds var blevet sat i kalenderen. Et skottetræf – og så i Århus – det måtte vi simpelthen deltage i! 

Vi skulle mødes ved iskiosken kl. 13.30. Det blev til 8 skotter, 2 børn og 8 voksne. Vi tog turen langs med vandet, hvor der blev studeret sten, tang og vand. Flere forbipasserende spurgte bla. om vi kunne kende forskel på hundene, og om de var i familie med hinanden. Vi kom også forbi stort væltet træ, som blev brugt til balancebom.

 
 

 
  Det var blevet tid til at vende næsen hjemad, og vi klatrede op af skrænten og op i skoven. Her viste skotterne hvor fortrinlige de er til at klatre, og alle klarede de turen op rigtig godt. Vel oppe kunne vi nyde udsigten over Århus Bugten, mens der var vand til hundene. Der blev også studeret anemoner og violer, og Bahloo fik lige slået fast at han altså var den største og stærkeste. Tilbage mod parkeringspladsen var der flere forbipasserende med kommentarer til alle de nettohunde, og 2 ældre damer syntes at det var dejligt at se så mange skotter samlet. Og vi kunne bekræfte at det var Terrier Klubben, der havde arrangeret.  
 

 
 

Det var det skønneste solskinsvejr omkring 20° og svag vind, så vi slog os ned på græsset, hvor vi nød vores medbragte kaffe og kage. Til hundene var der masser af kiks og guffer. Det var bare rigtigt hyggeligt og snakken gik lystigt om trimning, hvornår begynder hanhundene at lette ben, hvor meget og hvor tit skal de spise og meget andet hundesnak. Udover det fik alle forbipasserende hunde besked på at her er VI altså, og de skulle ikke prøve på at komme nær! Man er vel ikke skotte for ingenting, og når man er mange sammen er man det ekstra meget! 

Hamish, Kenzie, Martin og jeg siger tak for en skøn eftermiddag i selskab med en masse herlige skotter. Skønt at Susanne, Erik, Christian, Malene, Jeppe, Rasmus også havde valgt at bruge deres søndag eftermiddag på denne tur. Og tak til John & Lotte for at have arrangeret den.