KENNEL CLANCREST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Om Clancrest Skotsk TerrierBag Clancrest Skotsk terrier står Lonny & Martin Krægpøth.

Men hvorfor så lige en Skotte? Tja, det har været Lonnys drøm i mange år. Hun har aldrig kendt en Skotte, kun set billeder. Men som hun siger: ”når man spiller sækkepibe, skal man have en Skotte”. Martin var ikke helt overbevist, så i begyndelsen blev også Westier og Cairner studeret og diskuteret. Men besøg på flere kenneler, samt en lang snak med racerepræsentanten for Skotsk Terrier, så faldt valget alligevel på Skotten.
Vi købte vores første skotte af Lotte Frøkjær & John Steffensen - Kennel Ayrzol - Ayrzol Esquire (Kenzie) i januar 2001. De introducerede os til udstilling, og vi var solgt efter at have vist Kenzie første gang.

Året efter begyndte vi så småt at kigge os om efter endnu en skotte til vores familie. Og i oktober 2002 fik vi kontakt med Siv Österlund-Ax – Kennel Etiquette, Sverige. Hendes tæve SCH FINCH Etiquette Tiffany havde et kuld med  GBCH INTCH NORDCH So What Excalibur. I november 2002 gik turen til Stockholm for at hente vores nye hund Etiquette Extra Hot N´ Spicy (Hamish).

I december 2004 flyttede Ayrzol Jumanji (Multich Raglan Rosslin Williams x Multich Ayrzol Ezmeralda) ind og i august 2005 importerede vi Millingford Art Deco (Tamzin Coffee Bean x GBCH Millingford Ruby Slippers) fra England.

I marts 2006 fik vi registreret vores kennel navn – Clancrest – hos FCI. (Clan = klan/familie  Crest = våbenmærke).

Vi deltager i udstillinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Desuden har vi udstillet på Europaudstillingen 2005 i Østrig, Verdensudstillingen 2006 i Polen, Crufts 2008 og Verdensudstillingen 2008 i Stockholm.

Vores hunde har været placeret i Årets Skotte i 2004, 2005, 2006, 2007 og 2008. Årets skotte nr. 1 2006 blev Etiquette Extra Hot N’ Spicy og i 2008 Ayrzol Jumanji. Desuden er Etiquette Extra Hot N’ Spicy Årets Terrier i Dansk Terrier Klub 2007 og Ayrzol Jumanji tog titlen i 2008.

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub, Dansk Terrier Klub, Skottefederationen (Sverige), Svenska Terrierklubben, The Scottish Terrier Club (England) og Scottish Terrier Breeders & Exhibitors Association (England).

Vi bor i en almindelig villa i udkanten af Randers, her har vi boet siden 2000. Vores hunde bor sammen med os, hygger i sofaen og sover sammen med os. Hele haven er hegnet ind så her boltrer hundene sig også.


Kontakt os:
Email: info@clancrest.dk
 


Opdateret februar 2009